Anlık Bildirim

Windows 11 Insider Preview ISO dosyası artık herkes tarafından indirilebilir

Microsoft, Windows 11 beta ISO'yu Windows Insider'ların kullanımına açtıktan iki ay sonra yayımladı. Bu ISO dosyası ile temiz bir Windows 11 kurulumu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Windows 11 Insider Preview ISO dosyası yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bir ISO dosyasının avantajı nedir diye sorabilirsiniz? İlk olarak, temiz bir Windows 11 yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz. İkinci olarak, Windows 11'i hemen hemen tüm uyumlu cihazlarda, yalnızca Windows'un önceki sürümleri gibi yükleyerek çalıştırmanız mümkün.

Windows 11 bu yıl içinde kullanıcılara sunulacak

Windows 11 ISO dosyasını indirmek için Microsoft resmi web sitesinde Windows Insider Programına kaydolmanız gerekiyor. ISO dosyası 22000.132 yapı numarasına sahip. Ancak, işletim sisteminin en son sürümü 22000.160 derlemesi ve bu nedenle kurulumdan sonra sisteminizi güncellemeniz gerekebilir. Yeni ISO dosyasının, yazılımın yüklenmesine kalan tahmini süreyi de gösterdiğini belirtelim.

Windows 11 Insider Preview ISO dosyası yayınlandı Tam Boyutta Gör

Derlemede bazı özellikler mevcut değil: Android uygulamaları desteklenmiyor ve Amazon AppStore eksik. Ancak bu özelliklerin önümüzdeki aylarda gelmesi bekleniyor. Yeni nesil Windows, bir süredir tartışma konusu olan bazı uyumluluk sorunlarına sahip. Ana endişe, çok sayıda eski PC'yi geride bırakarak TMP 2.0 destekli bir CPU'ya duyulan ihtiyaç diyebiliriz.

Windows 11 Insider Preview ISO dosyası yayınlandı Tam Boyutta Gör

Windows 11'in bu yıl içinde her Windows 10 kullanıcısına ücretsiz bir güncelleme olarak yayınlanması planlanıyor.

Kaynakça https://www.gizmochina.com/2021/08/20/windows-11-insider-preview-iso-is-now-available-to-download-for-everyone/ https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windowsinsiderpreviewiso Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19224 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim