Anlık Bildirim

Windows 10 güncellemelerinde kalite sorunu sürüyor: Yine hatalı güncelleme yayınlandı

Microsoft'un yayınladığı Windows 10 güncellemelerinin sorunlu çıkması artık sıradan bir durum haline geldi. Şubat sonunda yayınlanan güncelleme de sistemlerde birçok sorun çıkmasına neden oldu.

Windows 10 güncellemelerinde kalite sorunu sürüyor: Yine hatalı güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör

Microsoft, Şubat ayı sonunda Windows 10 işletim sisteminin 1909 ve 1903 sürümleri için KB4535996 güncellemesini yayınlamıştı. Ancak güncellemeyi yükleyen kullanıcılar çok sayıda sorundan şikayet etmeye başladı.

İlk olarak bazı oyunlarda FPS düşüşü yaşandığı ve seste bozulmalar olduğu bildirildi. Ardından güncellemenin performans sorunlarına ve mavi ekran hatasına neden olduğuna yönelik şikayetler gelmeye başladı.

Şimdi ise KB4535996 güncellemesi ile ilgili hataların bununla sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Bazı kullanıcılar kurulumdan sonra uyku modunun bozulduğunu ve sistemlerini bir türlü uyku moduna geçiremediklerini söylüyorlar. Cihaz uyku moduna geçse bile birkaç dakika sonra otomatik olarak uyanıyor.

Windows 10 güncellemelerinde kalite sorunu sürüyor: Yine hatalı güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör

Microsoft'tan açıklama yok

Microsoft esasında KB4535996 güncellemesini Windows 10'daki aramayı iyileştirmek ve diğer bazı önemli hataları düzeltmek için yayınlamıştı. Ancak güncelleme yukarıdaki sorunlara ek olarak güç yönetimiyle ilgili ayarları da bozmuş gibi görünüyor.

Microsoft henüz uyku modu hatasıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Yayınlanan son güncellemenin de hatalı çıkması, şirketin hala Windows 10 güncellemelerindeki kalite sorununa bir çözüm getiremediğini ortaya koyuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12359 kez okundu.
51 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, işletim sistemi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim