Anlık Bildirim

Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi'nin son önizleme sürümü yayınlandı

Microsoft, önümüzdeki ay Windows 10 işletim sistemi için yeni bir güncelleme yayınlayacak. Şirket Ekim 2020 Güncellemesi'nin son önizleme sürümünü Insider'ların kullanımına sundu.

Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi'nin son önizleme sürümü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Microsoft önümüzdeki ay 20H2 olarak da bilinen Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi'ni kullanıma sunacak. Yazılım devi merakla beklenen güncellemenin 19042.508 (KB4571756) yapı numaralı son önizleme sürümünü Windows Insider'lar için yayınladı.

Microsoft, bunun final sürümü olduğunu ancak yine de kullanıcıların bilgisayarlarında, Ekim güncellemesinin genel deneyimini iyileştirmeye devam etmeyi planladığını söyledi. Başta da belirttiğimiz gibi şimdilik yalnızca Windows Insider üyelerine sunulmuş durumda.

Windows 10 Ekim 2020 Güncellemesi'nin son önizleme sürümü yayınlandı Tam Boyutta Gör

Ekim 2020 Güncellemesi neler getirecek?

Microsoft son birkaç aydır Insider kullanıcıları üzerinden Ekim 2020 Güncellemesi'ni test ediyor. Söz konusu güncelleme beraberinde yeniden tasarlanmış Başlat menüsü, geliştirilmiş bildirimler ve önceden yüklenmiş Chromium tabanlı Edge tarayıcısını getirecek. Bunlara ek olarak işetim sisteminin performansını ve kararlılığını iyileştireceğini belirtelim.

Ayrıca şirket Denetim Masası'ndaki bazı özellikleri Ayarlar bölümüne taşımaya devam ediyor. Yani Ekim 2020 Güncellemesi'nde bu açıdan da bazı değişiklikler hissedeceğiz. Windows Insider programında yer alıyorsanız Ayarlar > Günelleştirme ve Güvenlik > Windows Update menüsünden güncellemeyi indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21147 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows 10, 20h2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim