Anlık Bildirim

WhatsApp’ta görüntülü görüşmelerdeki katılımcı sayısı iki katına çıktı

Whatsapp'ın iOS versiyonu güncellendi. Güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcılarının grup görüntülü görüşmelerdeki katılımcı sınırı 4'ten 8'e çıktı. Bu özellik henüz Android'e gelmedi.

WhatsApp’ta görüntülü görüşmelerdeki katılımcı sayısı iki katına çıktı Tam Boyutta Gör

WhatsApp’ın merakla beklenen güncellemesi App Store’da yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte iPhone kullanıcılarının grup çağrılarındaki en fazla katılımcı sayısı iki katına çıktı.

Whatsapp’ta 2.20.50 numaralı güncellemeye kadar grup çağrılarında aynı anda en fazla 4 kişi görüşme yapabiliyordu. Artık aynı anda 8 kişiye kadar görüşme yapılabiliyor. Görüşmeye katılacak kişilerin tamamında Whatsapp'ın en güncel sürümünün yüklü olması gerekiyor. Android'de bu sınır 4 olarak uygulanmaya devam ediliyor. Katılımcı sayısını artıran güncellemenin Android cihazlara ne zaman geleceği bilinmiyor.

WhatsApp’ta görüntülü görüşmelerdeki katılımcı sayısı iki katına çıktı

Kalabalık görüşmeler için Messenger Rooms

Whatsapp’taki 4 kişilik sınır yetersiz kaldığı için kullanıcılar başka uygulamalara geçmek zorunda kalıyordu. Yeni güncelleme, küçük grupları memnun edecek ancak 8 kişiden kalabalık grupların başka uygulama kullanması gerek. Facebook, koronavirüs nedeniyle ilgi gören Zoom, Teams gibi uygulamalara alternatif olarak geliştirdiği Messenger Rooms’u tanıttı. Aynı anda 52 kişi ücretsiz olarak görüntülü görüşme gerçekleştirebilecek. Messenger Rooms henüz Türkiye’de kullanıma sunulmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4018 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, grup görüntülü görüşme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim