Anlık Bildirim

WhatsApp masa üstü sürümüne görüntülü görüşme özelliği çok yakın

Yakın bir dönemde WhatsApp uygulamasının masa üstü sürümünü kullananlar doğrudan görüntülü veya sesli arama başlatabilecekler. Firma özelliği test etmeye başladı.

WhatsApp masa üstü sürümüne görüntülü görüşme özelliği çok yakın Tam Boyutta Gör

Bugün Google Meet veya Zoom gibi görüntülü görüşme uygulamalarının mobil cihaz yanında masa üstünde de erişimleri mevcut. Özellikle uzaktan eğitimin önem kazandığı günümüzde bilgisayarlardan derslere katılım da aranır hale geldi. WhatsApp buna bir çözüm bulmak üzere.

WhatsApp masa üstüne geliyor

Mobil uygulamalarındaki görüntülü görüşme sınırını 4 kişiden 8 kişiye çıkaran WhatsApp uzun süredir eleştirilere neden olan masa üstü sürümünde görüntülü görüşme seçeneğini de son aşamaya getirmiş durumda.

Firmanın beta sürümlerinde ortaya çıkan özellik artık masa üstünden sesli veya görüntülü arama yapmanıza imkan tanıyor. Özellikten hem bireysel hem de grup olarak yararlanmak mümkün olacak.

Kullanıcı masa üstü sürümünde görüntülü veya sesli görüşme yapmak istediklerinde bir mini pencere açılıyor ve görüşme ile ilgili kontroller bu pencerede sunuluyor. Henüz masa üstünde görüntülü görüşme özelliğinin ne zaman nihai kullanıma geçeceği bilinmiyor.

Aslında WhatsApp ile Facebook Messenger Rooms entegrasyonunu sağladığınız zaman görüntülü görüşme imkanı oluyordu ancak şimdi WhatsApp kendi altyapısı ile doğrudan görüşmeler sağlamış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5580 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, whatsapp desktop video calls ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim