Anlık Bildirim

WhatsApp, kaybolan mesajlar özelliğini iOS uygulamasına da getiriyor

WhatsApp gizlilikle ilgili en yeni özelliklerinden biri olan kaybolan mesajlar özelliğini Android’den sonra iOS uygulamasına da getirmeye hazırlanıyor. Şu an betada olan özellik yakında iOS'da.

WhatsApp, kaybolan mesajlar iOS'a geliyor Tam Boyutta Gör

Bu yeni özelliğin hali hazırda Android telefonlar için kullanılabiliyor olmasından sonra, iOS için beta sürümünde test edilen içeriğin, yakın zamanda iOS uygulamasına da kesin olarak ekleneceği bildiriliyor.

Kaybolan mesajlar özelliği sadece metinler ile sınırlı değil. Medya gönderimi olarak da kullanılabilen özellik, alıcı taraf mesajı açar açmaz kayboluyor. Instagram sohbetinde de karşılaşmış olabileceğiniz özelliğin neredeyse aynısı diyebiliriz. Kaybolan videolar ve fotoğraflar kullanıcıların keşfetmesini bekliyor olacak. Alıcı ve gönderici tarafından da kullanılabilir olduğunda aktif olan özellikte ‘’bir kez görüntüle’’ seçeneği mevcuttur. Kaybolan mesajlar 7 gün boyunca açılmayı bekleyebilir, fakat sonrasında yok olur.

WhatsApp, kaybolan mesajlar iOS'a geliyor Tam Boyutta Gör

Medya gönderirken altyazı giriş alanında özel bir zamanlayıcı bulunur. Gönderen, alıcı mesajını görüntülediğinde bir bildirim alır. Fakat, mesaj kaybolmadan önce alıcının ekran görüntüsü almasını engelleyen herhangi bir engel şu an için bulunmuyor gibi gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim