Anlık Bildirim

WhatsApp'ın sevilen ''Anket'' özelliği Kanallar'a geliyor

WhatsApp'ın sevilen özelliği artık WhatsApp Kanallar özelinde de kullanılabilecek. WhatsApp'ın beta sürümünde (sürüm 2.24.2.11), Kanallar için ''Anketler'' özelliği keşfedildi.
WhatsApp'ın sevilen özelliği Kanallar'a geliyor! İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
En popüler mesajlaşma platformlarından WhatsApp, yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Yakın tarihte, renk ve yeni metin biçimlendirme seçenekleri dahil olmak üzere yolda olan bazı özelliklerden sizlere bahsetmiştik. Ancak yenilikler bununla sınırlı olmayabilir. Şimdi de WhatsApp, kanallar özelinde ''Anketler'' özelliğini test ediyor.

WhatsApp'ın sevilen özelliği Kanallar'a geliyor

Bildiğiniz gibi WhatsApp için ilk olarak Kasım 2022'de kullanıma sunulan ''Anketler'' özelliği, kullanıcılardan olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. WABetaInfo'nun raporuna göre bu özellik, şimdi de WhatsApp Kanallar'a taşınacak.

WhatsApp'ın sevilen özelliği Kanallar'a geliyor! İşte görüntüler Tam Boyutta Gör

Paylaşılan ekran görüntülerine göre ''Anketler'' özelliği, kanal sohbetlerindeki ataç simgesi üzerinden erişilebilir olacak ve kullanıcılar 12 seçeneğe kadar sorular oluşturabilecekler. Ayrıca anket simgesi, temel özellikten farklı olarak sarı yerine yeşil renkte görünüyor. Ancak özelliğin kullanımda herhangi bir değişim yok. Oylar anonim ve anketi oluşturan kişinin bile bireysel yanıtları görmesi mümkün değil.

Henüz geliştirme aşamasında olan özelliğin kullanıma sunulacağı tarih paylaşılmadı. Bu doğrultuda gelecekteki beta sürümlerinde daha fazla test ve iyileştirmenin yapılacağı kesin. Dolayısıyla tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir.

Diğer tarafta WhatsApp, mevcut hatalara da çözüm getirmeye devam ediyor. Kaçıranlar için önceki bir güncelleme yanlışlıkla kişi adlarının yanındaki Durum güncellemesi küçük resimlerinin görüntülenmesini bozmuştu. En son yayınlanan WhatsApp Beta 2.24.2.12 ise, bu işlevi tekrar geri getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim