Anlık Bildirim

WhatsApp'ın iOS uygulaması yeni özelliklerle güncellendi

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, iOS uygulamasını güncelledi. Birkaç yeni özellik ve gizlilik iyileştirmeleri getiren bu güncellemedeki en dikkat çeken yenilik ise çağrı bekletme özelliği.

WhatsApp'ın iOS uygulaması yeni özelliklerle güncellendi Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın iOS versiyonu yeni bir güncelleme alarak 2.19.120 sürümüne yükseltildi. Yeni güncelleme birkaç yeni özellik ve güvenlik iyileştirmeleri ile birlikte geliyor.

Çağrı bekletme özelliği geldi

En son güncelleme ile birlikte artık gelen bir WhatsApp çağrısını bekletme seçeneğine sahip olacaksınız. Eğer o anda bir görüşme yapıyorsanız, tıpkı normal telefon görüşmesinde yaptığınız gibi gelen çağrıyı görebilecek ve dilerseniz bekletebileceksiniz. Ayrıca WhatsApp'a gelen bir diğer yenilik ise, kullanıcıların mesajlarına hızlıca göz atabilmelerini sağlamak için sohbet ekranı tasarımının güncellenmesi olarak belirtilmiş.

WhatsApp'ın iOS uygulaması yeni özelliklerle güncellendi Tam Boyutta Gör

Gizlilik odaklı yenilikler de mevcut. WhatsApp'ın iOS sürümünde artık sizi gruplara kimlerin ekleyebileceğini kontrol edebiliyorsunuz. Ayarlar> Hesap> Gizlilik> Gruplar kısayolunu izleyerek grup yöneticilerin size özel bir davetiye yollamalarını sağlamanız mümkün. Bu da rastgele gruplara eklenmeyi istemeyen kullanıcılar için önemli bir gelişme. Tüm bu yeni özellikleri kullanabilmek için iOS için WhatsApp uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim