Anlık Bildirim

WhatsApp iki yeni özellik üzerinde çalışıyor

Popüler iletişim platformu WhatsApp, kullanıcıların engellenen kişiler üzerinde daha iyi kontrol sağlamaları için iki yeni özellik üzerinde çalışıyor. İşte konunun detayları.

WhatsApp iki yeni özellik üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

WhatsApp, platformdaki kullanıcıların, engelledikleri kişiler üzerinde daha iyi kontrol sağlamaları için iki yeni özelliği test etmeye başladı ve yakında kullanıma sunmayı planlıyor.

Engellenen kişi uyarısı

WhatsApp iki yeni özellik üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

WhatsApp, bir kişiyi engellediğinizde veya engeli kaldırdığınızda, sohbet kısmında görünecek olan yeni bir özellik geliştiriyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde ve bir kullanıcıyı engellediğinizde, WhatsApp sohbet penceresine bir not ekleyerek "Bu kişiyi engellediniz. Blokeyi kaldırmak için dokunun" uyarısı gösterecek. Aynı zamanda o kişinin engelini kaldırdığınızda da aynı durum geçerli olacak. Bu notu sadece siz göreceğinizi ve karşı tarafın engellendiğine dair bir bildirim almayacağını da söyleyelim.

Engellenen kişileri gruplama

WhatsApp iki yeni özellik üzerinde çalışıyor

WhatsApp'ın geliştirdiği bir diğer yenilik ise, engellenen kişiler listenizi otomatik olarak gruplama özelliği. Bu düzenlemenin otomatik olarak gerçekleştireceği belirtilirken, manuel olarak herhangi bir ayarlamanıza gerek kalmayacak. Uygulama engellenen kişiler listenizdeki işletmeleri ikinci bir gruba taşıyacak. Bu özelliklerin şimdilik geliştirilme aşamasında olduğunu ve önümüzdeki güncellemelerle birlikte kullanıcılara sunulmasının planlandığını da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9790 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, yeni özellik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim