Anlık Bildirim

WhatsApp hikayelerini Facebook'ta paylaşma dönemi başladı

WhatsApp'a yeni gelen özellik sayesinde WhatsApp hikayenizi, birkaç dokunuş ile Facebook'ta hikaye olarak paylaşabiliyoruz. WhatsApp hikayesi, Facebook’ta nasıl paylaşılır?

WhatsApp hikayelerini Facebook'ta paylaşma dönemi başladı Tam Boyutta Gör

WhatsApp’ın iOS ve Android versiyonuna hikayeler ile ilgili yeni bir özellik geldi. Artık WhatsAppp durumunuzu doğrudan Facebook’ta hikaye olarak paylaşabileceksiniz. Bu sayede durumdaki resmi Facebook'ta paylaşmak kolaylaşacak.

Doğrudan paylaşım özelliğini kullanabilmek için telefonunuzda Whatsapp’a ek olarak Facebook yada Facebook Lite uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Bu özellik neredeyse tüm kullanıcılara gelmiş durumda. Tüm kullanıcılara ulaşması yaklaşık bir hafta sürecek.

WhatsApp hikayesi, Facebook’ta nasıl paylaşılır?

WhatsApp uygulamanızı güncelleyin. Durumda bir şey paylaşın. Durum ekranındaki “Facebook’ta paylaş” seçeneğine dokunun. Son aşamada Facebook açılıyor ve paylaşım için onayınızı istiyor.

WhatsApp hikayelerini Facebook'ta paylaşma dönemi başladı Tam Boyutta Gör

Dilerseniz durum gönderinizi diğer uygulamalarla da paylaşabilirsiniz. Ancak doğrudan paylaşım desteği olmadığı için, Facebook paylaşımı gibi otomatik bir paylaşım söz konusu değil. Diğer uygulamalarla paylaşım için Whatsapp Durum sayfasındaki "Paylaş" seçeneğine dokunmanız yeterli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim