Anlık Bildirim

WhatsApp beta sürümünde Messenger Rooms entegrasyonu

50 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı sunabilen Messenger Rooms yakın zamanda WhatsApp üzerinden de erişilebilir olacak. Çalışmalar beta sürecinde başladı.

WhatsApp beta sürümünde Messenger Rooms entegrasyonu Tam Boyutta Gör

Facebook’un koronavirüs salgını nedeniyle artan görüntülü görüşme ihtiyacına yönelik olarak hazırladığı; Zoom veya Skype gibi rakiplerinden pazar payı kapmayı amaçlayan Messenger Rooms yakın zamanda WhatsApp platformuna da entegre edilecek.

Beta sürüme geldi

WhatsApp 2.20.163 beta sürümünde ortaya çıkan Rooms özelliği yazı kısmındaki ataş tuşuna basıldığında ekrana gelen eklenti seçme menüsüne entegre edilmiş. Kullanıcı Rooms kısa yolunu seçtikten sonra Messenger Rooms özelliğini tanıtan bir kart çıkıyor.

Bu kartta Messenger’a Geç şeklinde bir yönlendirme sunuyor. Kullanıcı buna tıkladıktan sonra Messenger uygulamasına geçiyor ve eğer Facebook hesabı varsa Rooms oturumu başlatabiliyor. Aynı seçenek WhatsApp Arama menüsüne de entegre edilmiş.

Messenger Rooms özelliği 50 kişiye kadar görüntülü görüşme odaları oluşturmanızı sağlıyor ve Messenger uygulaması şart. Rooms oturumu başlatmak için Facebook hesabı olması gerekiyor. Oturum linkini kullanarak görüşmeye katılmak için ise Facebook hesabı gerekmiyor ve tarayıcı üzerinden katılım sağlanabiliyor. Asıl WhatsApp uygulamasına Rooms entegrasyonu ne zaman gelecek şimdilik belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim