Anlık Bildirim

WhatsApp’ta aynı anda iki hesap kullanma dönemi başlıyor

WhatsApp birden fazla hesap arasında geçiş yapmayı kolaylaştırmaya çalışıyor. Bu bağlamda bir süredir test edilen tek cihazda aynı anda iki hesap açma özelliği yakında geliyor.
WhatsApp, aynı anda iki hesapta oturum açmanıza izin verecek Tam Boyutta Gör
Kişisel bir WhatsApp hesabınız ve bir iş hesabınız - ya da aynı nitelikte iki hesabınız - varsa, yakında her ikisine de erişebilmek için iki telefon taşımak zorunda kalmayacaksınız. WhatsApp, eSIM veya çift SIM destekleyen bir telefonunuz olduğu sürece, tek cihaza iki hesap eklemenize nihayet izin verecek.

WhatsApp’ta aynı anda iki hesap kullanma dönemi

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bugün yaptığı açıklamada WhatsApp'ın Android'de hesaplar arasında geçiş yapma özelliğini kullanıma sunduğunu ve bunu yapabilmek için fazladan bir cihaz taşımanıza ya da hesabınızdan sürekli çıkış yapmanıza gerek kalmayacağını duyurdu.

Bu yeni özellik, iş için bir WhatsApp hesabınız ve arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle mesajlaşmak için başka bir WhatsApp hesabınız varsa, konuşmalarınızı birden fazla hesapta yönetmenizi son derece kolaylaştıracak. Tıpkı Instagram’daki gibi iki hesabı aynı anda hızlıca geçiş yaparak kullanmak mümkün olacak. Aynı telefonda iki WhatsApp hesabı kullanma özelliği önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak.

Meta, ikinci bir hesap oluşturmak istiyorsanız yine de ayrı bir telefon numarasına veya SIM karta (Çift SIM’li telefon veya eSIM) ihtiyacınız olacağını belirtiyor. Ancak hesap eklemedeki ilk doğrulamadan sonra, uygulamanın ikinci cihaz veya SIM olmadan her iki hesap için de çalışmaya devam edeceği belirtiliyor. Bununla birlikte her hesabın kendi gizlilik ve bildirim ayarları olacak. Dolayısıyla farklı bildirim sesleri ve ayarlamaları yapılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13845 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, hesap ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim