Anlık Bildirim

watchOS 7 duyuruldu! Virüslere karşı el yıkama takibi, uyku takibi, yeni saat kadranları ve daha fazlası

Yeni nesil watchOS 7 işletim sistemi önemli yeniliklerle duyuruldu. İşte watchOS 7 ile gelen yenilikler watchOS 7 güncellemesini alacak Apple Watch modelleri:

watchOS 7 duyuruldu! Virüslere karşı el yıkama takibi, uyku takibi, yeni saat kadranları ve daha fazlası Tam Boyutta Gör

Apple Watch için geliştirilen watchOS işletim sisteminin yedinci sürümü watchOS 7 tanıtıldı. Apple Watch kullancılarına yepyeni özellikler sunan watchOS 7, COVID-19'a karşı korunmak için dikkat çeken bir özelliği de beraberinde getiriyor.

watchOS 7 ile gelen yenilikler

Her yeni watchOS güncellemesinde olduğu gibi watchOS 7 ile birlikte de Apple Watch'lara yeni kadranlar eklendi. Kullanıcıların saat yüzlerini özelleştirebilmesi için çok daha fazla seçenek sunan watchOS 7, oluşturulan bu arayüzlerin başkalarıyla paylaşılmasına olanak tanıyor. 

Ayrıca yeni Chronograph Pro kadranındaki takometre sayesinde, sabit bir mesafeden geçen süreye göre hız hesaplaması yapabilmek mümkün. 

Uyku takibi özelliği

Apple Watch kullanıcılarının uzun zamandır beklediği uyku takibi özelliği, nihayet watchOS 7 ile birlikte Apple Watch'lara dahil edildi. Apple Watch kullanıcılarının uyku rutinleri, uyku kalitesinin ne derece olduğu gibi birçok işlevi beraberinde getiren uyku takibi özelliği, kullanıcıların uyku sağlığına bütünsel bir yaklaşım sunuyor. 

watchOS 7 duyuruldu! Virüslere karşı el yıkama takibi, uyku takibi, yeni saat kadranları ve daha fazlası Tam Boyutta Gör

Otomatik el yıkama algılaması

Özellikle COVID-19 pandemisi sebebiyle çok daha önemli bir hale gelen el hijyeni konusu, watchOS 7 ile birlikte yakın markaja alınacak. Öyle ki wathOS 7 güncellemesiyle birlikte Apple Watch, kullanıcıların el yıkadıklarını otomatik olarak algılayacak ve 20 saniyelik bir geri sayım sayacı başlatarak, kullanıcıları 20 saniye boyunca el yıkamaya teşvik edecek. 

Diğer yenilikler

  • Apple haritalar için bisiklet ile ulaşım seçeneği
  • Egzersiz tiplerine eklenen yeni dans takibi özelliğiyle dans esnasında sarf edilen enerji ölçümü
  • Siri kısayolları
  • Ortam sesine ek olarak, kulaklık ile dinlenen medyaların işitme sağlığına etkisinin ölçümü

watchOS 7 güncellemesi alacak Apple Watch modelleri

  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 3

watchOS 7 ne zaman çıkacak?

Geliştirici hesabı olan Apple Watch kullanıcıları için geliştirici betası az önce yayınlanan watchOS 7'nin halka açık betası da önümüzdeki ay yayınlanacak. İşletim sisteminin final sürümü ise sonbaharda son kullanıcıyla buluşacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim