Anlık Bildirim

Volkswagen, performans modellerinde kullandığı R logosunu yeniledi

Geçtiğimiz haftalarda marka logosunu değiştirerek daha sade ve iki boyutlu hale getiren Alman üretici, şimdi de Volkswagen R departmanının logosunu güncelledi.

Volkswagen, performans modellerinde kullandığı R logosunu yeniledi Tam Boyutta Gör

Daha genç ve dinamik bir marka imajı yaratmak için yenilenme sürecine giren Volkswagen, bu kapsamda 2000 yılından bu yana kullandığı logosunu da değiştirmişti. Benzer bir değişiklik markanın ‘R’ logosunda da yapıldı.

Alman otomotiv devi Volkswagen, yüksek performanslı araçlarında kullandığı ‘R’ logosunu güncelledi. Yeni logoya baktığımızda R harfinin eskiye göre daha geniş olduğunu ve iki parçadan meydana geldiğini görüyoruz. Şirket tarafından yapılan açıklamada, yeni logonun performans departmanı için taze bir başlangıcı simgelediği ifade edildi.

Volkswagen, performans modellerinde kullandığı R logosunu yeniledi Tam Boyutta Gör

"Daha modern, fark edilir ve şık"

Volkswagen Design Center’da tasarlanan yeni R logosunun daha modern, fark edilir ve şık olduğu vurgusu yapıldı. Bunun yanı sıra, farklı amaçlarla kullanılabilecek logonun dijital medya için daha uygun olduğu belirtildi. Hatırlanacak olursa Alman otomotiv devinin marka logosunu değiştirip 2 boyutlu hale getirmesindeki sebeplerden biri de buydu.

Bundan sonraki R ve R-Line logolarının bu doğrultuda yenileneceğini belirten Volkswagen, yeniden tasarlanan R-Line rozetinin ilk olarak Kuzey Amerika’da tanıtılacak Atlas Cross Sport R-Line modelinde görüleceğini belirtti. Söz konusu aracın dünya prömiyeri 11 Ekim tarihinde yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3684 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
volkswagen r, yeni r logosu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim