Anlık Bildirim

Vodafone şebeke adını ''Evde Kal TR'' olarak değiştirdi

Dünyanın neredeyse tek gündem maddesi haline gelen koronavirüs salgını ile ilgili vakaların Türkiye’de de artışa geçmesi üzerine başlatılan “evde kal” çağrısına iletişim operatörlerinden destek geldi.

Vodafone şebeke adını ''Evde Kal TR'' olarak değiştirdi

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'un abonelerine yaptığı 'Sosyal mesafeyi korumak için işlemlerinizi evden yapın' çağrısının ardından bugün Vodafone şebeke adını değiştirdi. Vodafone, cep telefonlarının üst kısmında "Vodafone" yerine “#EvdeKal TR” yazarak, abonelerine evde kal çağrısı yaptı.

Dünyanın neredeyse tek gündem maddesi haline gelen koronavirüs salgını ile ilgili vakaların Türkiye’de de artışa geçmesi üzerine başlatılan “evde kal” çağrısına iletişim operatörlerinden de destek geldi.

Evde kal TR

Vodafone şebeke adını ''Evde Kal TR'' olarak değiştirdi Tam Boyutta Gör

Koronavirüsünün yayılma hızını azaltmak için vatandaşların eve kapanmasına destek olmak için Vodafone, şebeke adını “#EvdeKal TR” olarak değiştirdi.

Başlatılan sosyal farkındalık kapmayası kapsamında bugünden (19 Mart) itibaren tüm Vodafone müşterilerinin akıllı cihazlarında operatör adı olarak belirli bir süre “vodafone TR” ibaresi yerine “#EvdeKal TR” hashtag’i yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6676 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bilim haberleri, bilim ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim