Anlık Bildirim

Vivo V29e, küresel pazara geliyor: Neler sunacak?

Vivo, yaz aylarında Hindistan’da çıkardığı Vivo V29e modelini küresel pazarda satışa sunacak. Vivo V29e’nin global sürümü tasarımsal ve donanımsal olarak bazı değişiklikler içerecek.
vivo v29e global Tam Boyutta Gör
Qualcomm Snapdragon 695 işlemcili, 64MP ana kameralı Vivo 29e modeli Hindistan’da tanıtılmıştı. Marka, telefonu tasarım ve teknik özelliklerde değişiklikler yaparak yeni bir model olarak uluslararası pazara sürmeye hazırlanıyor.

Ekran, batarya ve kamerada farklılıklar

Vivo V29e global sürümü daha düşük ekran parlaklığına (1300 nit yerine 1150 nit) sahip daha küçük (6.78 inç yerine 6.67 inç) AMOLED ekrana sahip. Ekran 1 milyar renk ve HDR10+ desteği sunmuyor. Neyse ki 120Hz yenileme hızı ve ekran altı parmak izi okuyucu yerini koruyor. Bir diğer dikkate değer fark batarya bölümünde. Hindistan’da çıkan modelde 5000 mAh batarya bulunurken, global modelde 4800 mAh batarya bulunuyor. Her iki sürüm de 44w kablolu şarj hızını destekliyor.

Vivo V29e küresel modeli, kamerada da ufak değişiklikler içeriyor. Yine üç kamera (64MP OIS’li ana kamera + 8MP ultra geniş lens + 50MP selfie kamera) mevcut ancak ana kamerayla ön kameranın diyafram aralığı farklı ve dairesel Smart Aura Light flaş ile geliyor. Snapdragon 695 işlemciden güç alan telefon Hindistan’da çıkan modelden farklı olarak microSD kart yuvasına sahip değil. Telefon, 12GB’a kadar RAM 256GB’a kada depolama alanı sunuyor.

Global Vivo V29e, siyah, mavi ve altın renk seçenekleriyle geliyor. 12GB RAM 256GB depolama, 8GB RAM 256GB depolama gibi her ülkede farklı bellek ve depolama seçeneğiyle görüldü. Fiyat ve çıkış tarihi henüz netlik kazanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim