Anlık Bildirim

Vivo V19'un tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı

Akıllı telefon üreticisi Vivo'nun uzun bir süredir merakla beklenen yeni modeli V19'un lansman tarihi belli oldu. Cihaz L şeklinde konumlandırılmış dörtlü arka kamera ile gelecek.

Vivo V19'un tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji şirketi Vivo, yeni akıllı telefon modeli V19'u, 10 Mart tarihinde tanıtacağı doğruladı. Bu bilgiler #PerfectNightPerfectYou etiketi ile Twitter hesabından paylaşım yapan şirketin resmi Endonezya sayfasından geliyor.

Pro versiyonu da yolda

Açıklanan bilgilere göre Vivo V19, delikli ekran ve dörtlü arka kamera kurulumu ile piyasaya sürülecek. Paylaşılan resmi görsellere bakılırsa cihaz iki renk seçeneği ve 48MP ana sensör olmak üzere L şeklinde dizilmiş  arka kamera modülüne sahip. Ayrıca ekrana gömülü parmak izi tarayıcıyı da barındıran akıllı telefonda 3.5mm kulaklık girişi de mevcut olacak.


Mart ayında ilk olarak Hindistan piyasasına sunulacak olan Vivo V19'un Pro versiyonunun da çift delikli ekrana ve 64MP ana kamera sensörüne sahip olması bekleniyor. Ayrıca paylaşılan tweet'te, cihazın detaylarını gösteren bir video da mevcut. Akıllı telefonun hangi fiyat etiketiyle satışa sunulacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi paylaşılmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim