Anlık Bildirim

Vivo'nun ilk akıllı saatinin tasarımı sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Vivo ilk akıllı saatini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihazın nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seren patent görselleri internete düştü.

Vivo'nun ilk akıllı saatinin tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Vivo'nun ilk akıllı saatini satışa sunmaya hazırlandığını zaten daha önce duymuştuk. Ancak çıkış tarihini henüz bilmiyoruz. Cihazın tasarımının nasıl olacağını gösteren bir patent başvurusu ortaya çıktı.

Yayınlanan görsellere bakılırsa akıllı saat yuvarlak ekranla gelecek. Ayrıca takimetreli bir çerçeveye sahip olacağını görüyoruz. Cihazın sağ tarafında iki adet kontol tuşu göze çarpıyor. Sol tarafta ise herhangi bir tuş yok.

Vivo'nun ilk akıllı saatinin tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Özellikleri netleşmedi

Akıllı saatin alt kısmında çeşitli sensörlere yer verilmiş. Bunlardan biri muhtemelen kalp atış hızı sensörü. Ayrıca bu kısımda şarj pinleri de bulunuyor. Cihaz, değiştirilebilir kayışları sayesinde farklı tarzlara bürünebilecek.

Ne yazık ki patent görselleri akıllı saatin ekran boyutu, ağırlığı veya teknik özellikleriyle ilgili hiçbir detay içermiyor. Bunları öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim