Anlık Bildirim

Vine benzeri video uygulaması Byte, piyasaya sürüldü

Vine'ın yaratıcısı Dom Hofmann, altı saniyelik videolar çekmenizi veya yüklemenizi ve paylaşmanızı sağlayan Byte adlı yeni bir video uygulamasını kullanıcıların hizmetine sundu.

Vine benzeri video uygulaması Byte, piyasaya sürüldü Tam Boyutta Gör

Bir zamanlar çok popüler olan Vine uygulamasının 2017'de kapatılmasından sonra, uygulamanın geliştiricilerinde Dom Hofmann, Vine'a benzer bir uygulama geliştirmek için çalışmalara başladı. Yeni video platformunu bir süredir kapalı beta sürüm olarak geliştiren Hofmann, sonunda Byte adını verdiği uygulamayı piyasaya sürdü. 

Verdiği bir demeçte, Byte'ın uygulama sonunda reklam yayınladığında içerik oluşturucuların çalışmaları için ödeme yapılmasına yardımcı olacak bir gelir paylaşım mekanizmasını tanıtacağını söyleyen Hofmann, “Bunların hepsine bakıyoruz ancak kendi gelirlerimizle ve kendi fonlarımızla destekleyerek başlayacağız. Pilot programın yakında nasıl çalışacağı hakkında daha fazla ayrıntıya sahip olacağız ve sahip olduğumuz bilgileri paylaşacağız.” dedi.

Özet akışı, keşfet sayfası, bildirimler ve profiller gibi standart sosyal özelliklerle donatılan Byte'ın şimdilik TikTok gibi uygulamalarda bulabileceğiniz yeniden karıştırılabilirlik, artırılmış gerçeklik filtreleri, geçiş efektleri gibi özellikleri bulunmuyor. Vine gibi Byte uygulamsına da 6 saniyelik videolar eklenebilecek.

https://apps.apple.com/us/app/byte-creativity-first/id1441800002?ls=1

Huddles Huddles Huddles Huddles Clash App, Inc. Sosyal Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim