Anlık Bildirim

Vestel’in akıllı saati satışa çıktı

Vestel akıllı saat satışa sunuldu. 299 TL'ye satılan Vestel akıllı saat, 1.3 inç büyüklüğünde kare ekrana sahip. Müzik kontrolü, egzersiz takibi yapabiliyor. Uygulama bildirimlerini gösteriyor.

Vestel’in akıllı saati satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Vestel ilk akıllı saat modelini satışa çıkardı. Cihaza “Vestel akıllı saat” adı veriliyor. Vestel akıllı saat 299 TL fiyat etiketine sahip. Piyasadaki akıllı saatlerden ziyade akıllı bileklikler seviyesinde özellikleri var.

https://www.vestel.com.tr/vestel-akilli-saat-mavi

Vestel akıllı saat özellikleri

Vestel akıllı saat, 1.3 inç büyüklüğünde TFT LCD ekran ile geliyor. Kırmızı ve Mavi olarak iki farklı kayış rengi seçeneğiyle satılıyor. Kutudan hediye olarak siyah kayış çıkıyor.

Egzersiz takibi, uyku takibi, kalp atış ölçümü, uygulama bildirimi ve menstrual döngü takibi özelliklerine sahip. iOS ve Android platformlarına yüklenecek VFit+ mobil uygulaması sayesinde verileri detaylı bir şekilde görüntüleyebiliyor, özelleştirmeler yapılabiliyor.

210 mAh kapasitesindeki bataryası sayesinde yaklaşık 12-15 günlük kullanım sunuyor. Suya karşı 5 ATM düzeyinde dayanıklılık sergiliyor. 64 MB RAM’i bulunuyor, telefonla iletişimi Bluetooth 4.0 üzerinden gerçekleştiriyor.

Vestel akıllı saat 299 TL’lik fiyatıyla satışta. Kırmızı ve Mavi renk seçeneği var. Seçeceğiniz renge ek olarak siyah renkte kordon hediye edilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37164 kez okundu.
74 kişi, toplam 83 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, vestel akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim