Anlık Bildirim

Vestel akıllı saati yakında piyasaya çıkıyor

Nabız ölçümü, uyku takibi, kalori ölçümü, nefes egzersizi, suya dayanıklılık, uzun pil ömrü gibi detaylara sahip olan yeni Vestel akıllı saati yakın dönemde piyasaya çıkıyor.

Vestel akıllı saati yakında piyasaya çıkıyor Tam Boyutta Gör

Ülkemizin en büyük elektronik üreticisi konumundaki Vestel yıllardır mobil cihaz pazarında ve bir süredir de akıllı bilekliği ile giyilebilir cihaz pazarında faaliyet gösteriyordu. Firma şimdi bir akıllı saat hazırlığında.

İddialı olacak

Tanıtımları yavaş yavaş başlayan Vestel akıllı saati piyasadaki rakiplerine iyi bir alternatif olmayı planlıyor. Henüz model ismi belirlenmiş değil ancak tasarım ve fonksiyonları konusunda detaylar belli oldu.

Ekran yüzlerinin değiştirilebilir olduğu tahmin edilen akıllı saat nabız ölçümü, uyku takibi, adım ve mesafe takibi, kalori ölçümü, nefes egzerzisi gibi yaşam özelliklerine sahip. Gelen bildirimleri gösterek ekran suya karşı dayanıklı.

Uzun pil ömrü olduğu ifade edilen Vestel akıllı saati Vfit+ uygulaması üzerinden kontrol ediliyor. Henüz Vestel akıllı saati için bir fiyat belirlenmiş değil ancak yakın zamanda detayların netleşmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9523 kez okundu.
55 kişi, toplam 57 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, vestel akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim