Anlık Bildirim

Venom: Let There Be Carnage'ın inceleme puanları geldi: "Hayal kırıklığı"

Tom Hardy'nin başrolünde olduğu Venom filminin devam filmi Venom: Let There Be Carnage'ın inceleme puanları paylaşıldı. Ne yazık ki film pek sevilmişe benzemiyor.

Venom: Let There Be Carnage'ın inceleme puanları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

2018 yılında yayınlanan ve izleyiciler tarafından çok da başarılı bulunmayan Venom filminin devam filmi Venom: Let There Be Carnage'ın inceleme puanları paylaşıldı.

İnceleme Puanları Geldi

Paylaşılan puanlara baktığımızda ilk filmden pek de bir farkı olmadığını görebiliyoruz. Film için Rotten Tomatoes'ta 60 inceleme bulunuyor ve ortalaması 67. Metacritic'te ise 28 farklı inceleme bulunuyor ve ortalaması da 51. Genel olarak yorumlara baktığımızda da hayal kırıklığı yarattığını görebiliyoruz.

Film, 1 Ekim'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Andy Serkis, senaristliğini ise Kelly Marcel ve Tom Hardy üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Stephen Graham, Naomie Harris, Reid Scott ve Sean Delaney gibi isimler bulunuyor.

Kaynakça https://www.rottentomatoes.com/m/venom_let_there_be_carnage https://www.metacritic.com/movie/venom-let-there-be-carnage Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22886 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
venom: let there be carnage, venom ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim