Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Redmi Watch için geri sayım başladı

Xiaomi'den ayrılarak bağımsız bir marka olan Redmi, uygun fiyatlı bir akıllı saat çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket yöneticisi Lu Weibing geçtiğimiz Kasım ayında bu konuda ilk sinyali vermişti.

Uygun fiyatlı Redmi Watch için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Xiaomi geçen yılın sonunda Mi Watch adlı bir akıllı saat çıkarmıştı. O zamandan bu yana şirketin fanları Redmi serisi altında daha uygun fiyatlı bir modelin piyasaya sürülmesini beklediler.

Artık Redmi markalı akıllı saatin gerçeğe dönüşme yolunda olduğunu söyleyebiliriz. HMSH01GE model numaralı cihaz Hindistan Standartları Bürosu (BIS) tarafından onaylandı. Yayınlanan belgeler hem Redmi markasını hem de cihazın türünü (Smart Watch) açıkça gösteriyor.

Uygun fiyatlı Redmi Watch için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Lu Weibing doğrulamıştı

Geçtiğimiz Kasım ayında Xiaomi'nin başkan yardımcısı ve Redmi markasının bir numaralı ismi Lu Weibing, dolaylı da olsa böyle bir cihaz çıkarmayı planladıklarını doğrulamıştı.

Bununla birlikte Redmi markalı akıllı saatin tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgi yok. Bunun için şirket tarafından gelecek resmi açıklamayı beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim