Anlık Bildirim

Uygun fiyatlı Huawei FreeBuds 3i tanıtıldı

Huawei FreeBuds 3i tam kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ve 10mm dinamik sürücü gibi iddialı özellikleri sadece 110$ fiyat etiketi ile sunuyor.

Uygun fiyatlı Huawei FreeBuds 3i tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Tam kablosuz kulaklık sınıfında uzun süredir istikrarlı bir yükseliş gösteren Huawei bu kez fiyat-performansa oynayacak yeni bir kulaklık ürünü duyurdu. Huawei FreeBuds 3i aktif gürültü engelleme ile geliyor.

FreeBuds 3i özellikleri ve fiyatı

Huawei FreeBuds 3i tam kablosuz kulaklık modeli daha kompakt ve ergonomik bir yapıda karşımıza çıkıyor. Buna rağmen barındırdığı nispeten büyük 10mm dinamik sürücüler ile en iyi ses kalitesi elde ediliyor. Dış kısımda dokunarak müzik durdurma ve çağrı cevaplama gibi fonksiyonları yerine getirmek mümkün.

FreeBuds 3i modelinde her parçada 3 adet mikrofon kullanılmış. Böylece aktif gürültü engelleme yapabiliyor. Bugün üst seviye pek çok kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme bulunmuyor. Huawei FreeBuds 3i bu açıdan oldukça avantajlı.

Bluetooth 5.0 kullanan kulaklık tek şarj ile 3.5 saat kullanım süresi sunuyor. Şarjlı kılıfı ise 14.5 saat daha ekstradan kullanım süresi sağlıyor. EMUI 10 ve üzeri sürümlerde hızlı eşleşme ile otomatik olarak çalmayı durdurma özellikleri sunuluyor. Huawei FreeBuds 3i modeli 110$ fiyat etiketine sahip. Kutudan 4 adet silikon uç çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim