Anlık Bildirim

Usta yönetmen Stanley Kubrick'in tamamlanmamış filmi ölümünden 22 yıl sonra tekrar hayata geçiriliyor

Sinema sektörünün belki de en iyi yönetmeni olan Stanley Kubrick'in hayatını kaybettiği için tamamlayamadığı film, tekrar hayata geçiriliyor.

Usta yönetmen Stanley Kubrick'in tamamlanmamış filmi ölümünden 22 yıl sonra tekrar hayata geçiriliyor Tam Boyutta Gör

2001 A Space Odyssey, Dr Strangelove, A Clockwork Orange ve The Shining gibi filmlerin yönetmeni olan usta isim Stanley Kubrick, ne yazık ki 1999 senesinde hayatını kaybetmişti. Her büyük isim gibi onun da elbette hayatını kaybeden önce başlayıp bitiremediği projeleri bulunuyor. Bu projelerden biri de tekrar hayata geçirilmek üzere.

Variety'nin haberine göre Stanley Kubrick'in Jim Thompson ile birlikte yazdığı ancak tamamlayamadıkları Lunatic at Large adlı filmin, tekrar hayata geçirilmek üzere çalışmaları başladı. Filmin konusu şu an için gizli tutuluyor ancak filmin noir temalı bir gerilim filmi olacağı söyleniyor. İkili daha önce The Killing, Paths of Glory ve Spartacus filmlerinde çalışmıştı.

Bu projeyi yeniden hayata geçirmek için adım atan isimler ise Bruce Hendricks ve Galen Walker. Filmin yapım sürecinin bu yılın sonbahar aylarında başlaması planlıyor. Ne yazık ki şu an için daha fazla ayrıntı bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim