Anlık Bildirim

USB için yeni logolar tanıtıldı

USB4 ve USB PD 3.1 standartlarının daha iyi ayırt edilebilmesi için USB Uygulama Forumu biz dizi yeni logo duyurdu. Yeni logolar destekli tüm ürünlerde yer alacak.

USB4 yeni logoları Tam Boyutta Gör

USB standardı her yeni nesilde daha gelişiyor ve daha geniş bir yelpazeye hitap edecek özelliklere sahip oluyor. Haliyle tek bir logo ile bu özellikleri tüketicilere anlatmak zor oluyor. USB Uygulama Forumu yeni logoları duyurdu. 

USB4 ve USB PD 3.1 yeni logoları

USB4 ya da USB 4.0 standardı ile bilindiği üzere 40Gbps aktarım hızlarına ulaşılmıştı. USB PD 3.1 enerji standardı ise 240W seviyesine kadar enerji aktarımlarına izin veriyordu. Şimdi bunlar birbirinden ayrıldı. 

Forum tarafından yayınlanan yeni logolar USB4 standardı için aktarım hızlarını daha belirgin hale getiriyor. Tüketici destekli ürünlerin 20Gbps veya 40Gbps olduğunu bu sayede görebilecek. 

USB PD 3.1 standardında ise 240W seviyesine kadar veya 60W seviyesine kadar enerji aktarımları birbirinden ayrılıyor. USB4 ve USB PD 3.1 birlikte kullanılacaksa bunların da logosu ayrılmış. Bu logolar sertifikasını almış tüm ürünlerde veya paketlerinde yer almak zorunda. Bununla birlikte HDMI LA logosunda olduğu gibi orijinalliğini sorgulayacak bir hologram görsel veya QR kod gibi ek tedbirlere yer verilmemiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim