Anlık Bildirim

Ünlü analist açıkladı: Apple 2023'te, 8 inçlik katlanabilir iPhone'u piyasaya sürecek

Apple konusunda güvenilir bilgiler sunan saygın analist Ming-Chi Kuo, şirketin 2023 yılında katlanabilir iPhone modelini piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı.

Ünlü analist açıkladı: Apple 2023'te, 8 inçlik katlanabilir iPhone'u piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Ünlü analist Min-Chi Kuo, Apple'ın gelecekteki ürünleri hakkında yeni bir rapor yayınladı. Kuo'nun verdiği bilgilere göre esnek ekranlı ilk katlanabilir iPhone, 2023 yılında ortaya çıkacak.

Analist, katlanabilir iPhone'un QHD + çözünürlüklü 8 inç OLED ekrana sahip olacağını söylüyor. Şirketin esnek ekran tedarikçisi Samsung olsa da, Apple, HomePod akıllı hoparlör ekranları için zaten kullanılan bir malzeme olan gümüş nanotellerle katlanabilir bir ekran tasarımı geliştirmek istiyor.

15 ila 20 milyon katlanabilir iPhone satışa sunulabilir

Apple ayrıca, potansiyel bir katlanabilir akıllı telefon veya tabletin tasarımını açıklayan bir dizi patente sahiptir. Örneğin, şirket katlama çizgisinde süper parlak piksellerden oluşan bir şerit kullanmayı öneriyor. Cihaz bükülmeye başladığında, bu pikseller maksimum açılıyor ve tam anlamıyla katlanan bölgeyi ısıtıyor. Bu çözüm, özellikle malzemelerin daha deforme olabileceği düşük sıcaklıklarda, yapıyı daha dayanıklı hale getirmeyi sağlayacak.

Ünlü analist açıkladı: Apple 2023'te, 8 inçlik katlanabilir iPhone'u piyasaya sürecek Tam Boyutta Gör

Min-Chi Kuo, Samsung'un iki yıldır bu alanda gelişmesine rağmen Apple'ın esnek ekranlı cihazların bir numaralı üreticisi olma şansına sahip olduğuna inanıyor. Tahminlerine göre, şirket 2023'te 15 ila 20 milyon katlanabilir iPhone'u piyasaya sürebilir. Şu anda Apple'ın geliştireceği cihazın ne şekilde olacağı ve rakiplerinden tam olarak ne kadar farklı olacağı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7464 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ming-chi kuo, rapor ve
2 etiket daha katlanabilir iphone Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim