Anlık Bildirim

Ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’da koronavirüs tespit edildi

Koronavirüs salgını dünya çapında hızla ilerlerken Hollywood'dan şok edici bir haber geldi. Film çekimleri için Avustralya'da bulunan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson'da koronavirüs tespit edildi.

Ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’da koronavirüs tespit edildi Tam Boyutta Gör

ABD’li müzisyen Elvis Presley’in hayatıyla ilgili bir film çekmek için Avustralya’da bulunan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’da koronavirüs tespit edildi. Kendilerine yapılan testin pozitif çıktığını ifade eden ünlü aktör, karantina altına alınacakları bilgisini Twitter hesabı üzerinden verdi. Tom Hanks yaptığı paylaşımda;

Herkese merhaba. Rita ve ben şuan Avustralya’dayız. Bulunduğumuz süre zarfında sanki gripmişiz gibi kendimizi biraz yorgun, vücudumuzda da kırıklıklar hissetmeye başladık. Rita’ya arada sırada üşeme gelmeye başladı. İşleri şansa bırakmamak için koronavirüs testine tabi tutulduk ve test sonuçlarımız pozitif çıktı.

Peki, şimdi N’olacak? Sağlık yetkilileri izlenmesi gereken protokoller olduğunu ifade etti. Halk sağlığı kapsamında alınan önlemler dâhilinde gerektiği süre kadar gözlem altında tutulacağız. Sanırım, günü yaşamaktan başka yapabileceğimiz pek de bir şey yok. Gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Kendinize iyi bakın.

Ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’da koronavirüs tespit edildi Tam Boyutta Gör

63 yaşında olan Hanks, Avustralya’nın Gold Coast bölgesinde çekilen filmde, ünlü şarkıcının menajeri Colonel Tom Parker’ı canlandırıyordu.

Ünlü aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’da koronavirüs tespit edildi Tam Boyutta Gör

Yapımcı Warner Bros ise film ekibinden birinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. “Çalışanımız tedavi altına alınmıştır” şeklindeki açıklamada, Hanks’in kaç kişilik bir ekip ile çalıştığı bilgisi paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Hayat bir kutu çikolata gibidir, içinden ne çıkacağını asla bilemezsin.
Yorumu gör »
Rachsuchtig
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5428 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
koronavirüs, kovid-19 ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim