Anlık Bildirim

PlayStation'ın sevilen oyunu Uncharted'ın PC sürümü ortaya çıktı: Uncharted PC Collection

Horizon Zero Dawn ve Days Gone'ın ardından Uncharted 4'ün de PC'ye geleceği biliniyordu ancak görünen o ki sadece son oyun değil, tüm oyunlar tek bir pakette gelecek.

Uncharted PC Collection ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Naughty Dog'un yaptığı Uncharted, şüphesiz oyun dünyasının en önemli yapımlarından birisi. PlayStation'ın da en önemli özel oyunlarından birisi olan Uncharted'ın dördüncü oyununun PC'ye geleceğine dair haberler çıkmıştı. Şimdi ise başka bir detay ortaya çıktı.

Uncharted PC Collection

Geçtiğimiz saatlerde internette bir görsel sızdırıldı. Sızdırılan görselde Uncharted'ın sadece dördüncü oyunla değil tüm oyunlarının bulunacağı Uncharted PC Collection ile çıkış yapacağını görebiliyoruz. Elbette görselin resmi bir görsel olmadığını belirtelim. Ayrıca haberlere göre Uncharted PC Collection fikri her ne kadar doğru gibi dursa da görsel büyük ihtimalle sahte.

Görsele göre Uncharted PC Collection paketinin içerisinde Drake's Fortune, Among Thieves, Drake's Deception, A Thief's End ve The Lost Legacy oyunları bulunacak. Ayrıca resmi duyurunun 6 Eylül'de yapılacağı ve oyunun da 7 Aralık 2021'de çıkış yapacağı belirtilmiş.

Söylentiler gayet mantıklı duruyor ancak 6 Eylül'ü bekleyip doğuruluğundan net olarak emin olmak daha mantıklı olur. Bahsi geçen görseli haberin girişinde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23750 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, uncharted ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim