Anlık Bildirim

Ubisoft, “Prince of Persia 6” alan adını tescilledi

Ubisoft, Fransa merkezli alan adı kayıt şirketi Gandi.net üzerinden "princeofpersia6" ismini tescilledi. Yakında yeni bir Prince of Persia (PoP) oyunu ile karşılaşabiliriz.

Ubisoft, “Prince of Persia 6” alan adını tescilledi Tam Boyutta Gör

Hakkında uzun bir süredir ses çıkmayan ancak bir devam oyunu ile ilgili söylentilerin bitmediği markalardan biri olan Prince of Persia ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir gelişme yaşandı.

Fransa merkezli alan adı kayıt şirketi Gandi.net üzerinden tescillenen “princeofpersia6.com” ismi yakında yeni bir oyun duyurusu yapılabileceği umutlarını yeşertti. Yeni Assassin’s Creed oyunu, Assassin's Creed Valhalla’nın da ismi duyurudan kısa bir süre önce Gandi.net üzerinde görülmüştü.

Ubisoft, “Prince of Persia 6” alan adını tescilledi Tam Boyutta Gör

Alan adının tescillenmesi yeni bir Prince of Persia oyunun geliştirildiğinin bir göstergesi olmasa bile yıllar önce resmi ağızdan gelen bir açıklama, oyunun ölmediğini söylüyordu. Söz konusu açıklamada, “Projeyi hazır hissettiğimizde hayata geçirmeye başlayacağız. Bunu için yapımcı ekibin ilginç fikirlerle gelmesi gerekiyor. Bu durum bütün yapımlarımız için geçerli. Hepsi pişiyor, ancak bazılarının pişmesi uzun sürüyor.” ifadeleri kullanılmıştı.

2018 yılında çıkan mobil oyun Prince of Persia Prince of Persia: Escape’i saymazsak serisinin PC ve konsol platformlarına çıkan en son oyunu 2010 yılında çıkan The Forgotten Sands olmuştu. Bakalım Ubisoft, bir başka sürprizle yeni nesil konsolların çıkışına az bir süre kala klasik bir markayı canlandıracak mı?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3748 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
prince of persia, ubisoft ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim