Anlık Bildirim

Twitter'ın yeni CEO'su şirkette yeniden yapılandırma yapıyor

Twitter'da CEO olarak göreve gelen Parag Agrawal, hesap verebilirliği artırma ve kararları daha hızlı uygulayabilme adına yönetimde değişikliğe gidiyor.         

Twitter'da yönetici kadrosu değişiyor Tam Boyutta Gör

Kurucusu olduğu Twitter'daki CEO görevini bırakan Jack Dorsey'in ardından göreve gelen Parag Agrawal, şirkette yeniden yapılanmaya gitti. Şirketin mühendislik şefi Michael Montano ve baş tasarım sorumlusu Dantley Davis, yıl sonuna kadar şirketten ayrılacaklar.

Twitter'da yeni yapılanma oluşturuluyor

Sosyal medya platformu Twitter'ın yeni CEO'su Agrawal, göreve geldikten sonra şirkette birkaç değişikliğe gidiyor. Şirkette, ürün ve teknoloji organizasyonlarındaki ekipler için bir genel müdür modeline geçiş yapılıyor. Artık farklı ekipler bir kişi tarafından yönetilecek.

Bir Twitter sözcüsü Engadget'a verdiği demeçte yapılan değişiklerle alakalı: " Parag, operasyonel mükemmelliğe ve Twitter'ı hedeflerine ulaşacak şekilde şekillendirmeye odaklanmıştır. Bu, işlevler arası daha fazla çalışmamıza ve daha hızlı, daha bilinçli karar vermemize olanak sağlayacaktır." ifadelerine yer verdi.

Alınan yeni kararların ardından Michael Montano ile birlikte görevinden ayrılan Dantley Davis bir tweetle, Twitter'ı sevdiğini ve yolculuğun bir parçası olmaktan onur duyduğunu paylaştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim