Anlık Bildirim

Twitter salgın döneminde rekor kullanıcıya ulaştı

Twitter kullanıcı sayılarını gelir elde edebildiği kullanıcı üzerinden hesap ediyor. Salgın döneminde gelir getiren aktif kullanıcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırdı.

Twitter salgın döneminde rekor kullanıcıya ulaştı Tam Boyutta Gör

Normal dönemlerde kullanıcı kazanmakta sıkıntı çeken sosyal ağ platformlarının koronavirüs salgını döneminde rekor kullanıcı sayısına ulaştığını görüyoruz. Snapchat’ten sonra Twitter da büyüme gösterdi.

Twitter kaç kullanıcıya sahip?

Yılın ilk çeyrek raporlarına göre Twitter 166 milyon gelir getiren günlük aktif kullanıcıya ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı. Yıl bazında yüzde 24 civarında bir artış elde edildi. İnsanların bu dönemde eve kapanmış olması en büyük etken.

Artan kullanıcı sayısı firmanın 808 milyon dolar gelire ulaşmasını sağladı. Beklentilerin üzerine çıkan gelir yüzde 3 büyüme elde etti. Bununla birlikte maliyetlerin artması nedeniyle 8.4 milyon dolar faaliyet zararı oluştu.

Önümüzdeki çeyrek dönemde ise Twitter artışın durmasını bekliyor. Karantina tedbirlerinin dünya çapında hafifletilmesi ve kullanıcıların farklı platformlara yönelme arzusu nedeniyle gelirlerde bir düşüş yaşanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim