Anlık Bildirim

Twitter kullanıcıları artık tweet'lerine kimin cevap verebileceğini belirleyebilecek

Mikro blog sitesi Twitter'a yepyeni bir özellik geliyor. Kullanıcılar artık attıkları tweet'lere kimin cevap verebileceğini, sunulacak olan üç seçenekle birlikte belirleyebilecekler.

Twitter kullanıcıları artık tweet'lerine kimin cevap verebileceğini belirleyebilecek Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devlerinden Twitter, kullanıcılarına daha fazla kontrol verebilmek için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı son yenilik ise kullanıcıların hoşuna gidecek türden diyebiliriz.

Karışıklığın önüne geçilecek

Son çıkan sızıntılara göre Twitter, kullanıcıların attıkları tweet'lere kimin yanıt verebileceğini seçebilmelerini sağlayan bir özellik geliştiriyor. Yayınlanan görsellere göre artık bir tweet atarken size sunulan Open (Açık), Community (Topluluk) ve By invitation (Davet ile) seçeneklerinden birini tercih edebileceksiniz. Open seçeneği tweet'inizi herkesin görmesine ve yanıtlamasına izin verirken, Community ise takip ettiğiniz ve atıfta bulunduğunuz herkesin bu tweet'e cevap verebileceği anlamına geliyor. Son seçenek olan By invitation'ın seçilmesi durumunda ise tweet'inizi sadece atıfta bulunduğunuz (mention'ladığınız) kişi veya kişiler cevaplayabilecek.

Twitter kullanıcıları artık tweet'lerine kimin cevap verebileceğini belirleyebilecek

Twitter'a gelen bu düzenleme ile birlikte artık atılan tweet'lere gelen cevaplar daha kolay ayırt edilebilecek ve konuya başka kullanıcıların dahil olmasının da önüne geçilmiş olacak. Test aşamasında olan özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise henüz belli değil. Ancak gelen bilgilere göre bir süre daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim