Anlık Bildirim

Twitter'da Bitcoin'le bahşiş dönemi başlayabilir

Mikro blog sitesi Twitter'ın, kullanıcıların birbirlerine bahşiş gönderebilmelerini sağlayan Bitcoin tabanlı bir ödeme sistemi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

Twitter'da Bitcoin'le bahşiş dönemi başlayabilir Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devlerinden Twitter'ın Bitcoin tabanlı bir ödeme sistemi üzerinde çalıştığı söyleniyor. İddialara göre mikro blog sitesindeki kullanıcılar bu yeni özellikle birbirlerine bahşiş gönderebilecekler.

Kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecek

Teknik olarak, Twitter'da kripto para birimi ile bağış yapmak zaten mümkün. Bir kullanıcı, başka bir Twitter kullanıcısa Bitcoin (BTC) göndermek isterse, sadece kullanıcının Bitcoin adresine ihtiyacı vardır. Ancak bunun doğrudan Twitter platformuna entegre edilmesinin daha kolay ve verimli olacağı düşünülüyor. Şirketin ayrıca gönderilen bu bahşişler için işlem ücreti almayacağı da belirtilmiş.

Twitter'da Bitcoin'le bahşiş dönemi başlayabilir Tam Boyutta Gör

Twitter'ın Bitcoin ile bahşiş özelliğini, kripto para birimlerinin yaygınlaşması için getireceği de iddialar arasında. Zira daha önce hiç kripto para birimi kullanmayan kişiler, bahşiş alabilmek için bir elektronik cüzdana sahip olacaklar ve bu da dijital para birimlerinin daha fazla kullanılması demek. Twitter şimdilik konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmış değil ancak şirket CEO'su Jack Dorsey'in Bitcoin'e olan ilgisi göz önüne alındığında, bu söylentinin gerçekleşmesi yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim