Anlık Bildirim

Twitter'da artık konular takip edilebilecek

Mikro blog sitesi Twitter yakında yeni biz özelliğe kavuşuyor. Şirketten yapılan açıklamalara göre kullanıcılar artık ilgilerini çeken bir konuda atılan tweet'leri takip edebilecekler.

Twitter'da artık konular takip edilebilecek Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal medya platformu Twitter'da ilginizi çeken kullanıcıları takip edebiliyorsunuz ancak yakın bir tarihte, ilginizi çeken konuları da takip etmeniz mümkün olacak.

Seçilmiş tweet'ler listelenecek

The Verge sitesinde yayınlanan yeni bir rapora göre, Twitter yakında kullanıcıların ilgisini çeken konularda atılan tweet'leri takip edebilmelerini sağlayacak. Bu özellikle birlikte artık belirli bir hesabı takip etme zorunluluğunuz ortadan kalkarken, ilgilendiğiniz konuyla ilgili yüzlerce tweet'e kolayca ulaşabilecek olmanız da size büyük bir avantaj sağlayacak.

Twitter'da artık konular takip edilebilecek Tam Boyutta Gör

Spor, eğlence, oyun vb. gibi 300'e yakın konu içinden seçim yapabileceğiniz takip sisteminde, listelenen tweet'ler ise daha fazla güvenilirliği olan Twitter hesaplarından gelecek. Bu özelliğin yeni olmadığını da belirtmemiz gerek, zira Instagram platformunda da hashtag'leri takip edebileceğiniz benzer bir özellik mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim