Anlık Bildirim

Twitter çalışanlarının artık hiçbir zaman ofise gitmesi gerekmiyor

Koronavirüse yanıt konusunda hızlı ve sert adımlar atmaya ilk günden itibaren devam eden Twitter, bir yandan çalışanları için iş kavramını da yeniden tanımlıyor.

Twitter çalışanlarının artık hiçbir zaman ofise gitmesi gerekmiyor Tam Boyutta Gör

Salı günü Twitter’ın tüm çalışanlarına gönderdiği bir e-postada CEO Jack Dorsey, firmanın içinde olduğumuz pandeminin de etkisiyle geçirdiği dönüşümü açıkladı ve çalışanlarının artık ofiste fiziksel olarak var olmasına gerek duyulmadığını belirtti. Bu e-postanın aktardığına göre Twitter’ın tüm çalışanları artık virüs geçse bile evden çalışmaya devam edebilecek.

Mart ayında ofisleri kapatan Twitter, koronavirüse karşı en temkinli yaklaşan firmalardan bir tanesiydi. Dorsey tarafından atılan e-postada ofislerin Eylül’den önce açılmasının pek olası olmadığı ve iş yolculuklarında da birkaç istisna hariç hiçbirine izin verilmediği belirtildi. Twitter ayrıca her çalışanı için evden çalışırken kullanacakları ekipmanlara yönelik harcama limitini 1000 dolara çıkardı.

Benzer şekilde Facebook ve Alphabet de 2020 yılının sonuna kadar çalışanlarının evlerinde kalmaya devam edeceklerini kısa süre önce açıklamışlardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3960 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
koronavirüs, Covid-19 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim