Anlık Bildirim

Twitch, LoL maçlarını daha anlaşılır hâle getiriyor

Twitch üzerinde en çok izlenen oyun olan League of Legends, yeni bir yayıncı eklentisiyle izleyicilere daha keyifli bir deneyim sunacak. Eklenti, maç ve oyuncu istatistiklerini gösterecek.

Twitch, LoL maçlarını daha anlaşılır hâle getiriyor Tam Boyutta Gör

League of Legends topluluğu için yeni bir eklenti sunan Twitch, izleyicilerin oyuncular hakkındaki genel bilgilere daha kolay erişebilmesini sağlıyor. Yayıncının bilgisayarından alınan verileri izleyicilere aktaran sistem sayesinde izlemesi karmaşık hâle gelebilen bu oyun, daha anlaşılır olacak ve kitleleri daha fazla çekecek.

League of Legends oynayan ve yayın yapan kişinin bilgisayarında yer alan eklenti, izleyicilere interaktif bir panel sunuyor ve bu panel ile maçın skor tablosunu, oyun içi görevlerin durumunu ve şampiyonlara alınan eşyaları görmek mümkün oluyor. 

Twitch üzerinde en çok izlenen oyunlardan birisi olan League of Legends, günlük 8 milyon civarında oyuncuyu eğlendiriyor. Twitch’in bu eklentisi ile izleyici kitlesinin artıp artmayacağı belirsiz fakat izleyenlerin daha mutlu olacağı kesin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim