Anlık Bildirim

TurkNet'e 13 TL zam geldi

TurkNet geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de yaza zamla giriyor. İnternet ücretine 13 TL zam getirildi. Ayrıca Temmuz ayı itibariyle müşteriler yalın internete geçiş yapabilecek.

TurkNet'e 13 TL zam geldi Tam Boyutta Gör

TurkNet internet fiyatlarına zam geliyor. Kullanıcılara gönderilen e-posta ile 75 TL’lik tarifenin 88 TL’ye çıkacağı duyuruldu yani 13 TL’lik bir zam söz konusu.

Zammın gerekçesi olarak maliyetlerin yüzde 15 artması ve kullanıcıların veri kullanımının yüzde 50 artması sebep olarak gösteriliyor. Ayrıca daha önce TurkNet’te yalın internet seçeneği bulunmuyordu. Tüm tarifeler ev telefonu hizmetiyle birlikte sunuluyordu. Temmuz ayından itibaren mevcut kullanıcılar yalın pakete geçebilecek. Yalın internet müşterilerinin fatura ücretinin 85 TL olacağı belirtiliyor yani ev telefonu hizmeti almak istemiyorsanız 3 TL daha düşük fiyatla internet kullanabileceksiniz.

1 Temmuz itibariyle Özgür İletişim Paketi tarifesi 88 TL, Özgür İletişim Ekstra tarifesi ise 98 TL olarak ücretlendirilecek. Kullanıcılara yeni ücretler hakkında duyuru e-postaları gönderilmeye başlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23599 kez okundu.
88 kişi, toplam 96 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turknet, İnternet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim