Anlık Bildirim

Türkiye’nin Bitcoin ile en pahalı ev satışı Antalya’da yapıldı

Antalya Homes emlak şirketi müşterisine Drone ile evi gezdirdikten sonra 1 milyon 250 bin dolar değerini Bitcoin olarak tahsil etti. Böylece Bitcoin ile en pahalı ev satışı yapılmış oldu.

Türkiye’nin Bitcoin ile en pahalı ev satışı Antalya’da yapıldı Tam Boyutta Gör

Bugün kripto paralar hayatımızın her alanına el atmaya başlamış durumda. Halen fiziksel paralarla alışveriş yapıyor olsak da sayısız platform kripto para ile alış veriş yapmanıza imkan tanıyor. Ülkemizde de pek çok örnek mevcut.

Tarihe geçti

Antalya Homes emlak şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye’de bugüne kadar Bitcoin ile yapılmış en pahalı ev satışının gerçekleştirildiği bildirildi. 1 milyon 250 bin dolar değerindeki bir villanın ödemesi Bitcoin ile yapıldı.

Antalya Homes şirketi TeleProperty adı verilen bir yöntem üzerinden uzaktan ev satışı yapması ile biliniyor. Gezilmek istenen evin dışı Drone ile müşteriye gösteriliyor. İç kısım ise 360 derece olarak gezilebiliyor. Satıcılar ve alıcılar görüntülü görüşme ile son pazarlığını yaptıktan sonra satış tamamlanıyor.

Antalya Homes patronu Bayram Tekçe sektörde yenilikleri takip ederek müşterilere daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını ve özellikle yarılanma süreci sonrasında Bitcoin ile yapılan ödemelerin daha da arttığını belirtiyor.

Antalya Homes, 2018 yılından bu yana kripto ödeme yöntemleri kullanıyor. Bitcoin’in yanında BitcoinCash (BCH), XRP, Litecoin (LTC), Tether USD (USDT), Ethereum (ETH) ve Stellar Lumens’i (XLM) de ödeme yöntemi olarak kabul ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24492 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), antalya homes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim