Anlık Bildirim

Türkiye'deki Apple Store'ların açılacağı tarih belli oldu

COVID-19 pandemisi sebebiyle yaklaşık 2 aydır kapalı olan Zorlu Center ve Akasya AVM'deki Apple Store'lar, gelecek hafta tekrar hizmet vermeye başlayacak. İşte yeni çalışma saatleri ve alınan önlemler

Türkiye'deki Apple Store'ların açılacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

COVID-19 pandemisi sebebiyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdeki mağazalarını da kapatan Apple, salgının seyrine göre kademeli olarak mağazalarını tekrardan hizmete açmaya devam ediyor.

Bu çerçevede yaklaşık 2 aydır kapalı olan Zorlu Center ve Akasya AVM'deki Apple Store'lar da 8 Haziran Pazartesi günü, tekrardan ziyaretçilere kapılarını açacak. Salgın sebebiyle çalışma saatleri yeniden belirlenen mağazalar şu saatlerde hizmet verecek:

  • Apple Zorlu Center: 10.00 - 18.00
  • Apple Akasya: 12.00- 20.00

Türkiye'deki Apple Store'ların açılacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Apple Store içerisinde önlemler alınacak

Apple, müşterilerin ve çalışanların COVID-19 virüsünden korunmaları için AVM'lerde alınan önlemlere ek olarak, Apple Store içerisinde de bir dizi güvenlik prosedürü uygulayacak. Bunlar arasında ateş ölçümü, sosyal mesafe önlemleri ve maske kullanımı gibi tedbirler yer alıyor. Ayrıca mağazalarda bir seferde sınırlı sayıda ziyaretçi bulunacağı için, alışveriş yapmak isteyen müşterilerin mağazaya randevusuz girişlerinde kapı önlerinde bekleyebileceklerini belirtmekte fayda var.

Apple Store'lardaki öncelik Genius Bar’da servis ve destek vermek olacakken, mağaza içerisindeki insan sayısı da son derece aktif olarak yönetilecek. Ürün satın almak isteyen müşteriler için de adrese gönderim veya mağazadan teslim alma olanaklarıyla online satın alma seçenekleri sunuluyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6634 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zorlu apple store, akasya apple store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim