Anlık Bildirim

Türkiye'de koronavirüsten ölen hasta sayısı 30'a ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün Türkiye bilançosu hakkında son verileri paylaştı. Vaka sayılarının arttığına dikkat çeken Koca bugün 9 hastanın daha vefat ettiğini duyurdu.

Türkiye'de koronavirüsten ölen hasta sayısı 30'a ulaştı Tam Boyutta Gör

Türkiye'deki koronavirüs (Covid-19) vakalarının sayısı günden güne artıyor. Buna bağlı olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısında da artış söz konusu.

Neredeyse her gün akşam saatleride konuyla ilgili bilgilendirme yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, durumla ilgili son verileri kamuoyuyla paylaştı.

Risk almayalım, hayat eve sığar!

Yeni can kayıplarının olduğunu vurgulayan Koca, vaka sayılarında artış olduğuna dikkat çekti. Ayrıca mümkün olduğunca çok sayıda test yapıldığını da sözlerine ekledi.

Fahrettin Koca'nın Türkiye'deki gidişatla ilgili son açıklamaları şu şekilde:

"Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. BUGÜN 9 YENİ VEFAT, 289 YENİ TANI VAR. Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar.

BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok” dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3899 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, fahrettin koca ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim