Anlık Bildirim

Türkiye dahil pek çok ülkede Yandex servislerine erişim sorunu

Yandex kullanıcıları mail, haritalar, taksi, müzik ve diğer servislerde yaşanan erişim sorunlarından şikayetçi. Türkiye'de de Yandex Mail hizmeti için aynı durum söz konusu. Sorunun sebebi bilinmiyor.

Türkiye dahil pek çok ülkede Yandex servislerine erişim sorunu Tam Boyutta Gör

Dünyanın pek çok ülkesinde kullanıcılar Yandex servislerine erişmekte güçlük çekiyor. Yandex kullanıcılarından gelen şikayet mesajlarına göre sorun bugün saat 16.00 civarında başladı. Türkiye’deki kullanıcıları da etkileyen bu problemin sebebi henüz bilinmiyor.

Yabancı basında yer alan haberlere göre, erişim sorunu Yandex’in mail, taksi, müzik, haritalar ve diğer servislerine yayılmış durumda. Pek çok kullanıcı müzik servisinde gecikmeler yaşandığını Yandex.Taxi üzerinden taksi çağıramadığını iddia ediyor.

"Uzmanlarımız sorunu gidermeye çalışıyor"

Türkiye’deki Yandex kullanıcıları ise mail servisini kullanamamaktan şikayetçi. Google’ın mail hizmetini uzun bir süre önce ücretli hale getirmesinin ardından pek çok şirket kurumsal mail olarak Yandex Mail altyapısını kullanmaya başlamıştı.

Yandex, yaşanan bu geniş çaplı sorunun ardından kısa bir açıklamada bulundu. Yandex’ten yapılan açıklamda, “Bazı kullanıcılarımız Yandex hizmetlerine erişimde geçici zorluklar yaşamaktadır. Uzmanlarımız sorunu gidermek için çalışıyor” ifadelerine yer verildi. Yapılan açıklamada erişim sorununun sebebine değinilmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim