Anlık Bildirim

Turkcell'den deprem bölgesine istihdam seferberliği!

Turkcell, depremden etkilenen vatandaşlara iş imkanı sağlayacağını duyurdu. #TurkcellİstihdamSeferberliği isimli proje ile yaklaşık 1.100 kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor.
Turkcell'den deprem bölgesine istihdam seferberliği Tam Boyutta Gör
Mobil operatörler, deprem bölgesindeki normalleşme çalışmalarına katkı sağlıyor. Turkcell, deprem bölgesine özel istihdam seferberliği başlattığını duyurdu. İlk aşamada 1.100 kişiye iş imkanı sağlanacak.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre #TurkcellİstihdamSeferberliği adındaki proje ile depremden etkilenen 11 ilde yaşayan, depremden sonra şehir değiştiren veya birinci derece yakınları afetten etkilenen kişilere istihdam önceliği tanınacak.

Başvurular http://kariyerim.turkcell.com.tr/istihdam-seferberligi web sayfası üzerinden yapılacak. Turkcell’in yanı sıra Turkcell çatısı altındaki grup şirketlere, Turkcell Global Bilgiye ve Atmosware’e alım yapılacak. Tüm adaylar, başvuru aşamasının ardından Turkcell Akademi eğitimlerine katılacak ve uygun pozisyonlar için hazırlanacak. Yazılım, eğitim, kişisel gelişim eğitimleri sağlanacak.

Kimler başvurabilir?

Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ’da kendisi ve/veya birinci dereceden yakını (anne, baba ya da kardeş) afetzede olarak değerlendirilen adayların yanı sıra bu illerin dışında çalışan veya eğitim alan ve birinci dereden yakını (anne, baba, kardeş) afetzede olan adaylar da istihdam programına başvurabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2257 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, deprem ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim