Anlık Bildirim

Türk Telekom'dan mobil abonelere 10 GB'lık özür hediyesi

5.8'lik deprem sonrası saatlerce hizmet kesintisi yaşayan Türk Telekom'dan özür açıklamaları gelmeye devam ediyor. Şirket bu kez de mobil abonelerine 10 GB internet tanımlanacağını duyurdu.

Türk Telekom'dan mobil abonelere 10 GB'lık özür hediyesi Tam Boyutta Gör

5.8 büyüklüğündeki İstanbul depremi sonrası abonelerine saatlerce hizmet veremeyen Türk Telekom eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Bugün sabah saatlerinde ‘normale döndük’ mesajıyla abonelerinden özür dileyen Türk Telekom bununla yetinmedi.

Türk Telekom'dan toplam 10 GB mobil internet hediye

Türk Telekom’dan yapılan yeni açıklamada, yaşanan olumsuzluğu telafi etmek adına tüm mobil abonelere 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplamda 10 GB mobil internet tanımlanacağı belirtildi. Şirket tarafından hediye internet duyurusu şöyle:

“Olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır. Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

İstanbul’da yaşanan korkutucu depremin ardından milyonlarca vatandaş telefonlarına sarılıp sevdiklerini aramaya çalışmıştı. Fakat operatörlerin yoğunluk nedeniyle hizmet kesintisi yaşaması, vatandaşın yakınlarından haber almasının önüne geçmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27386 kez okundu.
129 kişi, toplam 151 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, deprem ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim