Anlık Bildirim

Türk firmadan doğalgazlı jeneratör

Erin Motor, konutlardaki doğalgaz hattıyla bile rahatlıkla kullanılan ve yakıt maliyetini yüzde 70 azaltan doğalgazlı jeneratörüyle ses getirmeye hazırlanıyor.

Türk firmadan doğalgazlı jeneratör Tam Boyutta Gör

Türk tarım markası Erin Motor, geliştirdiği doğalgazlı jeneratör ile maliyetleri ciddi oranda azaltıyor. Konutlardaki doğalgazlarla bile kullanabilen jeneratör, yakıt maliyetini yüzde 70 azaltıyor.

Erin Motor tarafından geliştirilen doğalgazlı jeneratör, dizel motor ve marin motor modelleri 12-15 Mart tarihleri arasında Win Euroasia etkinliğinde sergilenecek. 22 ülkeden ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 2 binden fazla katılımcının katılımı bekleniyor.

Erin Motor Genel Müdürü Ersin Şahin’in açıklamalarına göre Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan doğalgazlı jeneratör, dizele göre yüzde 70 yakıt tasarrufu ve yüzde 30 daha az gürültü ile çalışıyor. Sıfır emisyon salımına Konutlara gelen doğalgaz hat basıncıyla çalışabiliyor. Özel hatta ihtiyaç duymuyor.

Erin motor tarafından geliştirilen dizel motor ve marin motor modelleri ise aynı güç aralığındaki rakiplerine göre yaklaşık yüzde 20 daha az yakıt tüketiyor. Amaçlarının, ucuz ve kalitesiz Uzakdoğu ürünlerinin ithalatının önüne geçerken Avrupa’dan gelen pahalı markalara karşılık fiyat avantajı sağlamak olduğunun altını çizen Şahin, ürettikleri tüm motorların 10 bin saati aşkın süre ömür testlerine tabi tutulduğunu, bu testlere -18 C soğuk ve +55 C sıcak çalıştırma testlerinin de dahil olduğunu belirtti.

Endüstriyel motorda yüzde 100 Türk tasarım ve üretim markası Erin Motor, Avrasya’nın en büyük imalat sanayi fuarı olan ve 6 sanayi fuarını tek çatı altında buluşturan 27. Win Eurasia’da; dizel motor, marin motor ve doğalgazlı jeneratörle gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen fuarda ikinci kez yerini alacak Erin Motor, özellikle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan, konutlardaki doğalgaz hattıyla bile rahatlıkla kullanılan ve yakıt maliyetini yüzde 70 azaltan doğalgazlı jeneratörüyle ses getirmeye hazırlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9082 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
erin motor, doğalgazlı jeneratör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim