Anlık Bildirim

TÜBİTAK destekli GriCeviz en beğenilen uygulamalar arasında

6 farklı kategoride zekanızı geliştirmenize yardımcı olacak zihin egzersizleri sunan TÜBİTAK destekli GriCeviz uygulaması, mağazalarda üst sıralara yerleşmeyi başardı.

TÜBİTAK destekli GriCeviz en beğenilen uygulamalar arasında Tam Boyutta Gör

Mobil uygulama dünyasında zekayı geliştirecek pek çok öğrenim uygulaması mevcut. Bunlar arasında basit anlamda hazırlanandan ciddi teknikler temel alınarak hazırlanana kadar çeşitli kategoriler mevcut.

GriCeviz nedir?

ODTÜ Halıcı Yazılım tarafından geliştirilen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen GriCeviz zeka geliştirme uygulaması da ciddi teknikleri temel alıyor. Uygulama mağazalarında GriCeviz en beğenilenler arasında.

Zeka Oyunları dendiği zaman akla ilk gelen isim Emrehan Halıcı’nın deneyimlerinden yola çıkılarak hazırlanan GriCeviz’in Akademik kurulunda pek çok önemli profesör de yer alıyor.

Cattell-Horn-Carroll (CHC) Zekâ Kuramı temelinde geliştirilen GriCeviz uygulamasında 6 kategoride (Sözel, Sayısal, Görsel, Mantık, Bellek ve Dikkat), 24 farklı oyunlaştırılmış zihin egzersizi mevcut.

TÜBİTAK destekli GriCeviz en beğenilen uygulamalar arasında Tam Boyutta Gör

GriCeviz Yapay Zeka Algoritması sayesinde makine öğrenmesi teknikleri uygulanarak kullanıcıların seviyeleri analiz ediliyor ve öğrenme hızlarını artıracak oyun seçenekleri sunuluyor. GriCeviz ayrıca Türk Amerikan Derneği desteğiyle İngilizce’ye de çevrildi ve Brainquire adıyla yayınlandı.

GriCeviz normalde standart ve ücretli abonelik şeklinde iki bölümden oluşuyor. Ücretli bölümde daha geniş soru seçenekleri mevcut. Eğitime önem veren GriCeviz geçtiğimiz aylarda 1 milyon öğretmene ücretsiz abonelik sunmaya başlamıştı. Sonrasında EBA sayfasından GriCeviz sekmesine giderek hediye kodunu alan öğrenciler için de ücretsiz abonelik kampanyası başladı. Henüz GriCeviz uygulaması ile tanışmadıysanız şimdi tam zamanı.

Brainquire Brainquire Brainquire Brainquire Education Ücretsiz 105,1 MB

GriCeviz GriCeviz GriCeviz GriCeviz Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6684 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, griceviz ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim