Anlık Bildirim

Trackmania yenilenen versiyonuyla geri döndü

Ubisoft, Trackmania Nations oyunun grafiklerini ve oynanışı günümüze uyarlayarak Trackmania adıyla piyasaya sürdü. Trackmania, ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Trackmania yenilenen versiyonuyla geri döndü Tam Boyutta Gör

Bir zamanların popüler oyunu Trackmania geri döndü. 2006 yılında yayınlanan Trackmania Nations’un grafikleri ve oynanışı günümüze uyarlandı. Trackmania adıyla ücretsiz olarak Epic ve Uplay'de çıkışını gerçekleştirdi.. Oyunda Türkçe dil desteği bulunuyor.

Tracmania’da 3 farklı paket seçeneği yer alıyor. Kullanıcılar Starter ismindeki paketi ücretsiz olarak oynayabilecek. Daha fazla özellik isteyenlerinde paralı paketleri satın alması gerekiyor.

Ücretsiz pakette oyunculara, Arcade Channel’da oyuncuların yarattığı pistleri deneyimlemeyi ve resmi yarışmalardan 25 piste ücretsiz erişimi sunuyor. Oyuncular aynı zamanda temel tasarım editörlerini ve Nations League’de haftalık yarışmaları kullanabiliyor.

Standart paket, Starter erişimindeki özelliklere ek olarak yeni araçlar tasarlama ve online etkinlikler sunuyor. Bunların hepsinin dahil olduğu özelliklere ek olarak Club paket ise oyunculara oyunda sosyalleşme ve oyunu daha fazla kişiselleştirme şansı veriyor.

Trackmania’yı aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

https://www.epicgames.com/store/tr/product/trackmania/home

https://store.ubi.com/tr/trackmania-starter-access/5e8b58345cdf9a12c868c878.html

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim