Anlık Bildirim

Toyota Yaris tabanlı B-SUV'dan ilk teaser geldi: Ne zaman tanıtılacak?

Toyota Yaris ile aynı platformu kullanacak yeni B-SUV'la ilgili resmi detaylar gelmeye başladı. Japon üretici, yeni SUV modelinin teaser görselini ve tanıtılacağı tarihi paylaştı.

Toyota Yaris tabanlı B-SUV'dan ilk teaser geldi: Ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Japon üretici Toyota’nın yeni bir B-SUV üzerinde çalıştığını geçtiğimiz haftalarda siz değerli okurlarımıza duyurmuştuk. Yeni nesil Toyota Yaris ile aynı platformu (GA-B) kullanacak modelin 2020’nin ikinci yarısında tanıtılacağı düşünülüyordu.

Toyota’nın bugünkü resmi açıklaması ise yeni B-SUV’un beklediğimizden çok daha yakın bir tarihte, Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkacağını gösteriyor. Fuarda ayrıca yeni Yaris, RAV4 Plug-in Hybrid, yeni Mirai, GR Yaris ve GR Supra 2.0 modellerinin Avrupa gösterimi de yapılacak. Toyota’nın basın konferansı 3 Mart’ta gerçekleşecek.

Toyota Yaris tabanlı yeni B-SUV hakkında çok fazla bilgi yok. Fakat bugün paylaşılan ilk ipucu görselinde ince stop lambalarının yanı sıra Hybrid ve AWD-i rozetleri göze çarpıyor. Bu da yeni B-SUV’da Toyota’nın en yeni hibrit teknolojisinin ve akıllı dört tekerlekten çekiş sisteminin bulunacağı anlamına geliyor. Diğer detayları ise 3 Mart’taki tanıtımda öğreneceğiz.

Toyota Avrupa Başkan Yardımcısı Matthew Harrison tanıtılacak araçla ilgili, “Süspansiyonu yükseltilmiş ve plastik eklentilerle donatılmış bir Yaris’ten bahsetmiyoruz. Kompakt, dinamik ve kendi karakterini ortaya koyan yepyeni bir B-SUV geliyor.“ yorumunda bulunmuştu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim