Anlık Bildirim

Toyota, Tokyo Otomobil Fuarı'nda minik elektrikli aracını tanıtacak

Japon otomotiv devi Toyota, birkaç gün sonra düzenlenecek olan 2019 Tokyo Otomobil Fuarı'nda üretime hazır bir hale getirilen minik bir elektrikli araç modelini tanıtacak.

Toyota, Tokyo Otomobil Fuarı'nda minik elektrikli aracını tanıtacak Tam Boyutta Gör

Toyota, 24 Ekim-4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan 2019 Tokyo Otomobil Fuarı'nda ultra kompakt bir elektirkli aracın üretime hazır versiyonunu tanıtacağını duyurdu. Ultra kompakt ibaresi aracın son derece küçük olduğuna işaret ediyor.

Kısa mesafeli yolculuklar için  ideal

Japonya merkezli otomotiv devi, bu minik elektrikli aracı, şehir hayatını desteklemek için geliştirdiğini ve insanlara hareket özgürlüğü sağlamayı hedeflediklerini belirtiyor. Kısa mesafeli yolculuklar için özel olarak tasarlanmış araçta iki koltuk mevcut ve özellikle uzun mesafe yürüyemeyen insanlar için son derece ideal.

Toyota, Tokyo Otomobil Fuarı'nda minik elektrikli aracını tanıtacak Tam Boyutta Gör

Toyota'nın bu aracı tanıtmak için "kısa mesafeli yolculuklar için" tabirini kullanmasının ise bir nedeni var. Zira saatte 37 km/s hıza çıkabilen bu araç, tek bir şarjla 100 km. yol gidebiliyor. Şirket bu elektrikli araç modelini 2020 yılının sonlarında satışa sunacağını açıklarken, fiyat konusunda ise henüz belirtilmiş bir rakam yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim