Anlık Bildirim

2022 Toyota RAV4 Adventure, bu kez Avrupa pazarı için sahnede

Yeni RAV4 Adventure, Avrupa'daki RAV4 ailesine daha sert bir görünüm kazandırmaya geliyor. 2022 yılında yeni RAV4 Adventure ile birlikte diğer RAV4 modelleri de bazı yeni detaylara kavuşacak.

toyota rav4 adventure ön tasarım Tam Boyutta Gör

Toyota, ürün gamındaki SUV modelleri çeşitlendirmeye devam ediyor. Japon üretici bu kez Avrupa için yeni 2022 Toyota RAV4 Adventure'ı tanıttı. Yeni RAV4 Adventure ile birlikte modelin mevcut seçeneklerine de bazı güncellemeler geldi.

2022 Toyota RAV4 Adventure'ın ön tasarımına baktığımızda daha sert bir duruşa sahip olduğunu görebiliyoruz. Bu kapsamda mevcut panjur tasarımı yerine tamamı siyah detaylardan oluşan altıgen panjur kullanılmış. Logo da biraz aşağı çekilerek panjurdaki şeritlerin ortasına konumlandırılmış. Ayrıca LED farlar da değişmiş ve yeni grafikler kullanılmış.

Tampon da yeni RAV4 Adventure'ın maceracı ruhuna uyacak şekilde yenilenmiş ve alt kısımda daha geniş bir koruma plakasına yer verilmiş. Biraz daha yukarı taşınan sis farlarının çevresi de elden geçirilmiş. Bunun yanı sıra daha geniş dodikler, Urban Haki ve Dinamik Gri renklerinden oluşan çift tonlu gövde ve yeni 19 inçlik jantlar da RAV4 Adventure'ın dikkat çeken tasarım detayları arasında.

toyota rav4 adventure arka tasarım Tam Boyutta Gör

RAV4 Adventure'ın iç mekanında turuncu dikişlerle kombinlenen siyah suni deri döşemeye sahip koltuklar yer alıyor.

Yeni model, 2022 yılından itibaren diğer RAV4 versiyonlarında da görebileceğimiz bazı detaylara da ev sahipliği yapıyor. Yeni projeksiyon tipi LED farlar, LED sis farları ve yeni 10 kollu alaşım jant tasarımı (parlak gümüş veya parlak siyah) dış taraftaki değişiklikler. Kabinde ise yeni LED aydınlatma, standart elektrikli ayarlanabilir ön yolcu koltuğu, aydınlatmalı cam kontrol düğmeleri ve yeni USB C girişleri mevcut.

RAV4 Adventure'ın kaputu altında herhangi bir sürpriz yok. Toyota'nın dördüncü nesil hibrit sistemi ve AWD-i dört teker sistemi standart. 2.5 litre benzinli ünite ve iki elektrik motorunu kombinleyen sistem 222 beygir güç ve 221 Nm tork üretiyor.

Yeni Toyota RAV4 Adventure ve yenilenen RAV4 model ailesinin Avrupa teslimatları 2022'nin ilk çeyreğinde başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10125 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, toyota ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim